Din iubire pentru natură și pentru viața trăită simplu și frumos am creat conceptul Tiny Transylvania – un loc de reconectare cu sinele, de pace și liniște, unde ritmul fiecărei zile încetinește și timpul are o curgere mai lină, ajutându-te să îți recapeți echilibrul și armonia interioară.

Acum, în luna în care celebrăm iubirea și frumosul, este bine să ne amintim că dragostea capătă nenumărate forme și valențe.

Iubirea este iubire, iar noi o prețuim sub toate formele sale! Astfel, ne dorim să dezvoltăm un turism mai incluziv pentru comunitatea LGBTQ+ prin deschidere, folosind limbajul potrivit în fiecare interacțiune și ajutând persoanele LGBTQ+ să călătorească cu încredere.

Credem în unitate, iubire și respect și ne dorim ca Tiny Transilvania să fie un loc sigur și primitor pentru toată lumea. Aceasta este una dintre cele mai mari rezoluții ale acestui an.

De asemenea, suntem recunoscători pentru colaborarea excelentă cu Booking.com și pentru premiul obținut pe baza recenziilor bune primite pe platforma lor. Ne simțim onorați și foarte fericiți că ne-ați ales și v-ați simțit minunat la Tiny Transylvania.

Tot în această notă, anunțăm cu bucurie și entuziasm că vom vinde una dintre căsuțele noastre în toamna acestui an. Vor urma o serie de schimbări și reamenajări în incinta spațiului nostru de cazare, prin urmare acesta este un pas firesc pe care ne dorim să-l facem.

Credem cu tărie că te vei îndrăgosti de modelul scandinav și de designul interior minimalist al căsuței pe roți, dar mai ales de confortul pe care-l oferă.

Daca esti interesat(ă) să achiziționezi un tiny house potrivit pentru o evadare relaxantă în natură, scrie-ne un mesaj privat pe e-mail la adresa tunde@tinytransylvania.ro.

Altfel, Tiny Transilvania va rămâne un loc liniștit, unde poți veni să îți încarci bateriile și să evadezi departe de agitația orașului. Începând cu luna mai a acestui an, vom avea 2 tiny houses disponibile pentru rezervare.