Spunem bun venit celor două căsuțe noi, Tiny Elizabeth și Tiny Valentina, pregătite special pentru tine, iubitor de natură, minimalism și simplitate. Acestea, însă, nu sunt doar niște simple tiny house-uri. Noile căsuțe fac parte dintr-un proiect social de suflet, denumit Tiny Life.

Tiny Life - proiect social de suflet

Tiny Life există pentru a veni în ajutorul mamelor care își cresc singure copii: 90% din profitul nostru rezultat din închirierea caselor mobile este investit în trei programe sociale:

“Familia, o școală fără vacanțe”, „Părinte, copil, iubire” și „Vreau să-mi știu copilul în siguranță.”

Tiny Life: Familia, o școală fără vacanțe”, „Părinte, copil, iubire” și „Vreau să-mi știu copilul în siguranță.”

Care sunt programele noastre sociale?

  1. Familia, o școală fără vacanțe este un program de educație parentală prin care ajutăm mamele cu un trecut dificil să pună bazele unor relații echilibrate cu copiii lor.
  2. Părinte, copil, iubire vine în completarea primului program oferind mamelor și copiilor lor ocazia să petreacă timp de calitate împreună. Le oferim acces la căsuțe și organizăm pentru ei drumeții în natură.
  3. Vreau să îmi știu copilul în siguranță asigură nevoile de bază ale unei familii cu posibilități reduse: haine și produse de igienă pentru mame și copii.

Ne-am asumat, astfel, să facem viața mai ușoară și mai frumoasă pentru cel puțin 30 de cupluri mamă-copil, în fiecare an. Așadar, dacă vei decide să-ți petreci un sejur de vis la noi, implicit vei susține o serie de cauze sociale în care noi credem mult.

Tiny Life
Dar mai întâi, ce spui de o scurtă prezentare a căsuțelor? Povestea se leagă de amintirea bunicilor noastre, două femei puternice, libere, care au iubit natura și ne-au învățat ce înseamnă decența, simplitatea și pofta de viață. Numele lor sunt Elizabeth și Valentina.

Vrei să afli mai mult despre Tiny Elizabeth?

Tiny Elizabeth are ceva din amintirea unei vacanțe la mare. Culorile calde, cu nuanțe plăcute de galben dau o atmosferă cu iz mediteranean, de „dolce far niente”, o stare de bine care te inundă de cum îi treci pragul.

„Bunica fost o femeie puternică și o fire liberă, născută în August și îndrăgostită de mare, dar care și-a petrecut viața în probabil cel mai friguros loc din țară, în zona Harghitei.

Pentru mine apa sărată și sunetul valurilor mării vor avea întotdeauna ceva din emoția amintirilor ei”, își amintește Tünde.

 

Tiny House

Vrei să afli mai mult despre Tiny Valentina?

Tiny Valentina e despre pofta de viață. Așezată mai aproape de liziera pădurii, căsuța are un design minimalist care emană prospețime și vitalitate, dar în același timp o stare de bine, de liniște și împăcare.

„Copilăria mea are miros de brad. Omul care m-a învățat să iubesc natura și muntele este bunica mea, datorită căreia am reușit să înțeleg și să admir viața simplă, liniștită și curată a oamenilor de acolo”, ne împărtășește Andrei.

Tiny Valentina

Dacă ți-am trezit interesul cu povestea căsuțelor noastre, te invităm să arunci un ochi și pe pagina noastră de Facebook Tiny Life sau pe Instagram we_are_tiny_life. De asemenea, te așteptăm să-ți rezervi căsuța preferată accesând următorul link.