De curând am lansat un nou program, care vine în întâmpinarea artiștilor din Transilvania 🙂

The Artist Fellowship Program a fost creat pentru a le oferi artiștilor spațiul de care au nevoie pentru a crea neîntrerupt.

Știm cât este de important pentru creativi să aibă un loc intim și confortabil, unde să-și poată desfășura activitatea fără distrageri. Un loc liniștit, la marginea pădurii, care să-i inspire și să le trezească creativitatea.

Căsuțele noastre pe roți sunt alegerea potrivită, deoarece îmbină vibe-ul cozy cu minimalismul, având un aer boem și hygge. Sunt dotate cu absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur îndelungat și se bucură de o poziționare excelentă, la doi pași de orașul Cluj-Napoca.

Astfel, ne-am decis să găzduim gratuit artiști din Transilvania care își doresc să picteze, să scrie, să facă muzică sau să creeze nestingheriți.

Acesta este modul nostru de a susține artiștii talentați pentru a-și putea continua visul, ducându-și arta la următorul nivel. De asemenea, ne dorim să ne aducem aportul la dezvoltarea durabilă a regiunii.

În cazul în care ești interesat(ă) sau cunoști pe cineva care s-ar bucura de această oportunitate, nu ezita să ne contactezi (vezi secțiunea Contact).