Un an superb se încheie, lăsându-ne cu o colecție de amintiri neprețuite, momente de fericire maximă și cu multe aventuri frumoase trăite alături de cei dragi!

Suntem recunoscători pentru fiecare mesaj, recenzie sau articol primite. Absolut toate au fost o inspirație pentru noi și o sursă de energie bună și de motivație pentru a continua să ridicăm ștacheta de fiecare dată.

Astfel, am reușit să obținem clasificarea de 4 stele de la Ministerul Tursimului și astfel să putem accepta vouchere de vacanță, precum Sodexo, Up și Edenred.

De asemenea, am avut bucuria să co-organizăm Zilele Clujene ale Economiei Sociale, să prezentăm conceptul nostru în cadrul presei și a televiziunilor și să ducem la bun sfârșit misiunea de a ajuta 30 de mame vulnerabile, investind 90% din profitul obținut în cele 3 programe sociale, despre care poți citi mai multe aici.

În continuare, ne-am dorit să rămânem cât mai activi, organizând ieșiri în natură, cu e-bikeurile și la Adrenalin Park, alături de mulți alți iubitori de natură!

Le mulțumim tuturor ambasadorilor noștri, colaboratorilor și oamenilor minunați, care ne-au ajutat să modelăm frumos experiența tiny și să oferim posibilitatea unei escapade memorabile, în inima naturii, celor care caută să se reconecteze la sine și la simplitatea vieții.

Acum, la final de an, nu putem decât să fim recunoscători pentru toate aceste experiențe și să așteptăm cu mare drag redeschiderea căsuțelor!

Nu uita că în momentul de față avem o reducere de 25% pe promotii.travelminit.ro, pentru 2 nopți de cazare. Promoția va expira în 9 zile, așadar nu ezita să arunci un ochi peste ofertă! Mai știi? Poate ne vedem din luna mai la căsuțe, dar până atunci îți urăm Sărbători fericite și un An Nou plin de împliniri!

Cu drag,

Tünde, Andrei & Zok