Am intrat în Noul An plini de recunoștință pentru tot ce a însemnat anul 2022 în universul nostru Tiny.

Pentru ce suntem recunoscători?

Suntem recunoscători pentru fiecare clipă de fericire pe care am trăit-o datorită celor 179 de călători, care au trecut pragul căsuțelor noastre cu inimile deschise, cu iubire și respect față de natură și cu dorința de a se reconecta la sine, în momente de liniște, într-un cadru minimalist și primitor.

Suntem recunoscători pentru cele 69 de colaborări încheiate cu succes alături de oameni minunați, fie ei influenceri, bloggeri sau vloggeri. Fiecare dintre aceste voci incredibile au transmis povestea și misiunea noastră mai departe în felul lor unic!

Suntem profund recunoscători celor 20 de mame singure, pe care am reușit să le ajutăm prin intermediul programelor noastre sociale, despre care am scris în detaliu pe blogul Tiny Life.

Și mai suntem recunoscători pentru fiecare recenzie primită, pentru fiecare bilețel sau fotografie lăsate de voi la plecare și pentru toate gândurile bune, colecționate pe parcursul unui an plini de aventuri și de momente de neuitat!

Care sunt rezoluțiile noastre pentru anul 2023?

  1. Promovarea călătoriilor durabile și cu impact social  – Travel Proud;
  2. Dezvoltarea unei strategii de scalare, prin participarea la programul de dezvoltare de antreprenoriat social Startarium 4GOOD, program de accelerare implementat de Impact Hub;
  3. Dezvoltarea turismului mai incluziv pentru comunitatea LGBTQ+

Însă, despre toate acestea vă vom povesti mai pe larg în următorul newsletter 😊

Până atunci, vă lăsăm cu o poveste frumoasă și cu o mare rugăminte. Vrem să faceți cunoștință cu Hill, micul nostru prieten patruped, găsit recent în pădurea Făget. Dacă ajungeți și voi să vă îndrăgostiți de el, așa cum am făcut-o noi, poate reușim să-i găsim împreună un cămin!

Vă lăsăm mai jos apelul nostru, pe care poate îl veți mai vedea zilele următoare în mediul online. Dacă vreți să ne ajutați să răspândim vestea despre el, puteți trimite mesajul acesta mai deaprte:

“Hill  este noul nostru prieten patruped, pe care l-am găsit cu 5 zile în urmă în Pădurea Făget, la marginea orașului Cluj-Napoca, sub frunze. 🙏

👉 Hill va rămâne la noi până îi găsim un viitor tovarăș de viață. Nu dorim casă pentru el, dorim ACASĂ, un loc unde este iubit, apreciat, la fel cum el iubește și apreciază orice gest de bunătate.

👉 Hill vine vaccinat, deparazitat și cu carnet de sănătate la purtător, cu câteva instrucțiuni minimale pentru perioada de recuperare și creștere 🙂

Recuperarea și creșterea unui cățeluș presupun doar liniște, afecțiune și un spațiu acoperit (ideal cușcă).

👉 Noi ne-am asumat perioada de fostering, iar Zokni, vizsla noastră cu păr sârmos, îl

învață să fie activ și îl antrenează. Dacă nu am locui în apartament, l-am fi păstrat cu siguranță.

👉 Hill este extrem de cuminte, nu roade, nu plânge și învață foarte repede (știe deja câteva comenzi)

👉 Hill este independent și plin de iubire.

Orice share e un pas înainte pentru a-i găsi lui Hill un stăpân primitor  🙏

Mulțumim frumos tuturor și vă dorim o seară minunată!

Pentru detalii ne puteți suna la nr. de telefon 0744138085 Tünde sau 0475605361 Andrei.”

Începem anul în forță!