A venit primăvara, e superb la liziera pădurii, iar noi am decis să redeschidem căsuțele din 24 martie! Tiny house-urile sunt deja disponibile pentru perioada 24-26 martie pe website-ul nostru.

Celebrează renașterea naturii într-un loc desprins dintr-un mic colț de Rai, ascuns și liniștit, lângă pădurea Făget. Aici vei avea timpul și liniștea necesare să te reconectezi la natură, să stai în soare cât e ziua de lungă și să asculți trilurile păsărilor.

Căsuțele noastre pot găzdui întreaga ta familie, sunt dotate cu tot ce este necesar pentru o ședere mai lungă și suntem petfriendly. Poți veni inclusiv cu patrupedul mult iubit, care se va bucura de grădină și de spațiul generos unde poate alerga în voie.

Te așteptăm să ne vizitezi și să descoperi micile bucurii ascunse în lucrurile simple ale vieții. Bucuria unui răsărit sau unui apus de soare oglindit în ferestrele generoase, bucuria plimbărilor lungi pe traseele marcate din pădure, clipele pline de veselie din timpul gătitului sau trăirea momentelor relaxante la lăsarea serii, lângă focul pe care-l poți face în spațiul special amenajat.

La Tiny Transylvania vei trăi clipe memorabile.