Toamna aceasta ne bucurăm să anunțăm că avem toate căsuțele ocupate în luna octombrie, însă mai sunt locuri disponibile pentru noiembrie 😊 Așadar, dacă vrei să petreci câteva zile într-un loc feeric, în mijlocul naturii pictate în culori tomnatice, nu ezita să-ți rezervi din timp sejurul. Mai ales că acum acceptăm și Edenred gift cards pentru rezervări.

În căsuțele noastre pe roți dispui de tot confortul de care ai nevoie pe parcursul șederii tale, de liniște, dar și de modalități de a-ți petrece frumos și constructiv timpul liber: avem cafea bună pentru diminețile târzii, cărți de lecturat, board games interesante și e-bikes de închiriat pentru o tură în pădure, lemne pentru focul de tabără și o sticlă de vin pentru serile răcoroase.

În plus, te vei bucura de un decor de toamnă minimalist și plăcut ochiului, iar dacă rezervi Tiny Valentina, vei avea ocazia să te relaxezi și să iei masa pe terasă. Din toamna aceasta, mica Valentina va avea și ea propria ei terasă de lemn.

Și dacă tot vorbim de lemn, suntem foarte entuziasmați să-ți dăm vestea despre cei peste 30 de copaci plantați până în prezent 😊 Aceasta este promisiunea noastră de sustenabilitate: plantăm 1 copac la fiecare 10 clienți care ne-au trecut pragul și vom contina să ducem această misiune mai departe alături de toți cei care ne vor alege pentru următoarea lor escapadă!

Ah și să nu uităm! Vom adăuga opțiunea de Goodies Bag, care se va putea alege la pachetul sejurului. Mai multe detalii vom anunța în curând, așadar rămâneți cu ochii pe noi!