Vara aceasta festivalurile se țin lanț, transformând orașul într-o scenă a muzicii, a dansului și a divertismentului. Sunt tare faine aceste evenimente, însă pentru acele momente în care simți că ai vrea să te deconectezi de la agitație și să te reconectezi la tine, am creat o oază de liniște la Tiny Transylvania.

Evadează la poale de pădure, într-un cadru natural de vis și cuibărește-te în una dintre cele trei căsuțe pe roți, echipate cu tot ce ai nevoie pentru un sejur memorabil, confortabil și recreativ.

Aproape de oraș, dar departe de agitație, forfotă, zgomot și trafic, la Tiny Transylvania vei petrece acel timp de calitate alături de cei dragi, povestind, jucându-vă (avem o selecție faină de board games), descoperind împrejurimile și bucurându-vă de clipe de relaxare, tihnă și conectare cu natura.

Îți propunem să descoperi traseele din Pădurea Făget și să te aventurezi până la Adrenalin Park Cluj.

Dacă vrei să explorezi și zone mai îndepărtate, îți recomandăm să urci până pe Vârful Măgura, să vizitezi Lacul Micești și să explorezi Cheile Tureniului. Sunt locuri de vis, în care poți ajunge pe jos (30 minute) sau cu mașina, porning de la Tiny Transylvania.

De asemenea, am pregătit un Giveaway special alături de prietenii de la BookMinutes. Ne dorim să oferim 2 nopți de cazare la Tiny Elizabeth sau Tiny Valentina, unei mame eroine care își crește singură copiii. Intră pe pagina Tiny Life și află toate detaliile despre concurs. Baftă!