Ne place că urmează o lună plină de activități faine, evenimente interesante și în plus, se deschide sezonul de e-bikes! Așadar, avem nenumărate motive de bucurie și relaxare, dar și de a ne întâlni în Cluj.

Mai jos v-am scris principalele noutăți din luna mai 😊

În primul rând, suntem foarte bucuroși să te anunțăm că în perioada 16-21 mai, vom co-organiza Zilele Clujene ale Economiei Sociale, ediția a VII-a, alături de Inceptus, Tiny Life, Universitatea Babeș-Bolyai, Primăria Cluj, Centrul de Cultură Urbană și alte structuri de economie socială.

În cadrul Campaniei de Promovare a Economiei Sociale ca Motor al Dezvoltarii Comunitare se vor discuta teme de interes și de actualitate, se va organiza un târg de produse și servicii ale entităților de economie socială și se vor susține prezentări & paneluri de sustenabilitate și de formare și inserție socială.

În cazul în care este de interes pentru tine acest domeniu sau ți-am stârnit curiozitatea, te așteptăm cu drag să participi timp de 6 zile la acest eveniment. Din 16 până în 20 mai se organizează prezentări la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, iar în 20 și 21 mai se vor organiza prezentări, paneluri și târgul de produse și servicii în Parcul Central.

În al doilea rând, avem vești grozave pentru pasionații de munte!

Incredibilul Banff Mountain Film Festival România 2022, va avea loc pe data de 24 mai la Cinema Florin Piersic, începând cu ora 18:30.

“Festivalul de film montan de la BANFF (Alberta, Canada) este cel mai prestigios festival internațional de filme scurte și documentare despre cultura, sportul și mediul montan din lume. Festivalul are loc anual și a devenit din 1976 până astăzi un eveniment cultural emblematic pentru comunitatea montană mondială.

BANFF World Tour România, ajuns anul acesta la a treia ediție, prezintă publicului din cinematografe nouă filme cu un spectru variat de activități specifice zonei de outdoor. Pe lângă sporturi deja consacrate precum schiat, cățărare, caiac, trasee pe bicicletă, cei din sală vor avea ocazia să asiste la filmul unei expediții îndelung planificate în teritoriile îndepărtate ale oceanului Arctic și Polului Nord.” – ne relatează organizatorii râvnitului eveniment.

Dacă ești pasionat și vrei să participi la BANFF World Tour 2022 – Cluj-Napoca, poți achiziționa biletele online prin Eventbook. Mai multe detalii găsești pe site-ul lor oficial.

Ar fi fain să ne vedem acolo 😉

De asemenea, îți amintim că a început sezonul de ebikes, iar la Tiny Transylvania poți veni special pentru a explora traseele de biciclete din județul Cluj, aventurându-te în Ținutul Fluturelui Albastru, Pădurea Făget sau chiar în munți.

În cazul în care nu ai bicicletă, poți închiria de la noi, iar pentru un strop de inspirație te invităm să citești articolele noastre de pe blog despre circuitele interesante de bike. Pentru început, îți recomandăm să arunci un ochi peste acest articol:

https://tinytransylvania.ro/index.php/mtbmicesti/

Nu în ultimul rând, te așteptăm cu brațele deschise la Tiny Transylvania pentru un sejur în natură, departe de agitația contidianului și mai aproape de liniștea și relaxarea de care ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile.

Rezervările se fac cu un simplu click aici: https://tiny-transylvania.pynbooking.direct/