O explozie de culori învăluie natura și îți bucură privirile oriunde te-ai uita!

Acum este momentul propice de a-ți petrece câteva zile de odihnă și relaxare în confortul căsuțelor noastre, care se află în imediata vecinătate a pădurii. Dacă ai noroc, s-ar putea să vezi căprioare sau să surprinzi diferite specii de păsări, a căror triluri se aud cel mai bine dis de dimineață sau seara pe-nserate.

Și chiar dacă tiny house-urile sunt echipate cu tot ce ai nevoie pentru un sejur de poveste, iar peisajele din jurul lor sunt mirifice, noi te încurajăm să te aventurezi și mai departe și să explorezi dealurile, pădurile și zonele mai puțin accesibile cu mașina, acolo unde natura se întrece în spectacolul de culori.

Pentru această aventură îți punem la dispoziție bicicletele noastre electrice, care se pot închiria la cerere. Sunt simplu de folosit, eco-friendly și perfecte pentru a parcurge distanțe lungi într-un timp scurt. Așadar, nu ezita să ne scrii dacă îți dorești e-bike-urile, în momentul în care faci rezervarea.

De asemenea, dacă vrei să explorezi orașul, îți propunem să citești un articol scris amplu despre tot ce se poate vizita în Cluj-Napoca. Prietenii de la InstaTravel s-au asigurat că vor trece în revistă cele mai interesante obiective turistice ale orașului smart.

În plus, poți citi despre sejurul lor în cel mai nou articol scris despre tiny houses. Poate te va inspira și îți va oferi noi idei de pus în aplicare când vei sta la noi!