Cu bucurie anunțăm că am primit clasificarea de 4 stele de la Ministerul Economiei și astfel putem accepta toate tipurile de vouchere de vacanță, ca Sodexo, Up și Edenred.

Te așteptăm, vara aceasta, să-ți petreci un sejur superb într-un cadru natural de vis, la liziera pădurii Făget, unde vei avea parte de confort sporit și de o relaxare binemeritată.

Lasă-te în voia razelor soarelui, a trilurilor și a foșnetului pădurii și reconectează-te la acea latură din tine, care caută să se destindă, să fie creativă și să savureze fiecare clipă petrecută mai aproape de natură.

Mai avem doar câteva locuri disponibile în lunile de vară, așadar nu rata ocazia să rezervi un sejur la una dintre căsuțele noastre pe roți. Verifică disponibilitatea pe site-ul nostru www.tinytransylvania.ro și vino la Tiny chiar și cu patrupedul mult iubit! Suntem petfriendly 😊

Iar dacă ești o persoană creativă și cauți un loc liniștit, unde să creezi sau să pui bazele proiectelor tale de suflet, îți reamintim că The Artist Fellowship Program by Tiny Transylvania este în continuare activ.

Acest program a fost special creat pentru a oferi artiștilor spațiul de care au nevoie pentru a crea neîntrerupt, deoarece știm cât este de important pentru cei creativi să aibă un loc intim și confortabil, unde să-și poată desfășura activitatea fără distrageri. Un loc liniștit, la marginea pădurii, care să-i inspire și să le trezească creativitatea.

În cazul în care ești interesat(ă) sau cunoști pe cineva care s-ar bucura de această oportunitate, nu ezita să ne contactezi pe https://tinytransylvania.ro/ secțiunea Contact.

Și că tot vorbeam de oameni creativi și pasionați, chiar acum căutăm 2 fotografi care să surprindă cele mai frumoase momente, în cadrul a două proiecte tare dragi nouă, care se vor desfășura în 24 iunie și 2 iulie.

Despre cele două proiecte, 𝐀 𝐝𝐚𝐲 𝐬𝐩𝐞𝐧𝐭 𝐢𝐧 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐛𝐲 𝐓𝐢𝐧𝐲 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐲𝐥𝐯𝐚𝐧𝐢𝐚 și 𝐈𝐌𝐋 – 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐌𝐨𝐮𝐧𝐭𝐚𝐢𝐧 𝐋𝐞𝐚𝐝𝐞𝐫 𝐄𝐧𝐫𝐨𝐥𝐥𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐂𝐞𝐫𝐞𝐦𝐨𝐧𝐲 – 𝐜𝐨-𝐡𝐨𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐛𝐲 𝐓𝐢𝐧𝐲 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐲𝐥𝐯𝐚𝐧𝐢𝐚, găsești toate detaliile pe paginile noastre de Facebook și Instagram 😊

Dacă ești chiar tu persoana pe care o căutăm, scrie-ne sau dacă știi pe cineva potrivit, dă-i de veste!

P.S.: Fotografii aleși vor petrece un sejur de 3 nopți la căsuțele noastre, în schimbul unui set de fotografii realizat la fața locului.

Așteptăm vești de la tine!