În luna iubirii te invităm să-ți petreci 4 zile pline de farmec și romantism în una dintre cele mai cochete căsuțe pe roți din inima Transilvaniei.

Sejurul tău romantic va începe pe data de 11 februarie și se va încheia pe 14 februarie cu late check-out. Vei avea parte de un weekend prelungit petrecut în doi, într-un Tiny House în intimitatea naturii, bucurându-te de peisajul de poveste al Pădurii Făget.

În tot acest timp, noi ne vom asigura că nu îți va lipsi nimic pe parcursul acestor 4 zile de vis și că vei fi răsfățat(ă) cu surprize și bunătăți special alese pentru celebrarea momentului!

Pachetul Romantic de Valentine’s Day include:

❥ Cazare într-un loc magic în natură cu un design unic și confort deosebit, timp de 3 nopți în perioada 11 – 14 Februarie 2022;
❥ Primire specială cu vin spumant Friza și un buchet de trandafir în căsuță;
❥ Desert surpriză în cameră;
❥ Pachet de bere artizanală Made in Cluj.

În plus, dacă vrei să-ți petreci aceste zile alături de cei mici și de patrupedul mult iubit, noi vă așteptăm cu mare drag pe toți!

Rezervările se fac accesând acest link: https://tiny-transylvania.pynbooking.direct/offers/, iar pentru mai multe detalii ne puteți contacta în privat.

Vă așteptăm!