Chiar dacă mai este puțin până intrăm în luna cadourilor, noi deja simțim spiritul sărbătorilor și ne-am gândit la un cadou special pentru tine, care sigur îți va aduce zâmbetul pe buze.
Vrem să-ți oferim un sejur de 3 nopți la Tiny Elizabeth, căsuța care are ceva din amintirea unei vacanțe la mare. Ea face parte din proiectul social “Tiny Life” care există pentru a veni în ajutorul mamelor, ce își cresc singure copiii. Aproape tot profitul (90%) este investit în trei programe sociale: “Familia, școală fără vacanțe”, “Părinte, copil, iubire” și “Vreau să-mi știu copilul în siguranță”. Prin participarea la acest Giveaway contribui și tu la proiectul nostru de suflet prin care ne dorim să aducem o schimbare benefică în viața acestor mame deosebite.

Avem un super Giveaway pentru tine!

Pentru a afla cum poți câștiga escapada de 3 zile în mijlocul naturii, te invităm pe Instagram Tiny Transylvania | Cluj (@we_are_tiny_transylvania) • Instagram photos and videos  să te înscrii la Giveaway. Ai timp  până în 21 noiembrie.

Mult succes și te așteptăm pe Insta!

Te avertizăm că suntem mulți acolo, peste 10.000 de exploratori pasionați de călătorii, natură și experiențe memorabile. Dacă nu ne urmărești încă, acum este momentul!