ACTIVITĂȚI

Căsuţele noastre sunt amplasate în Pădurea Făget, iar clujenii numesc această pădure, plămânul verde al oraşului. Făgetul e zonă naturală protejată și monument al naturii de interes național, cuprinde arbori gorun și fag. Suprafața ariei protejate este de 10 ha și conservă specii naturale și habitate importante din punct de vedere faunistic, floristic și forestier. Poate fi vizitată în scop științific, educativ şi de agrement, oferind posibilităţi de turism și agrement de weekend în împrejurimile Clujului.

Te-au făcut curios minunățiile ascunse în Pădurea Făget?

Noi suntem îndrăgostiţi de această pădure şi am testat multe trasee de drumeţie şi de Mountain Bike (MTB)

Aici îţi recomandăm câteva dintre cele mai frumoase. Hai!

Circuitul de MTB Micesti este unul dintre preferatele mele pentru că ai parte de trasee prin pădure apoi pe culmile dealurilor unde vei avea parte de peisaje frumoase.

Ce poate fi mai frumos decât să te trezești dimineața într-un tiny house, să te urci pe două roți și să simți libertatea și liniștea cu peisajele ei de poveste?

Poteca tematică “Misterele pădurii”  amenajată de Asociaţia Natura Transilvaniei, împreună cu Asociația Ecouri Verzi vă invită la observarea faunei, florei și păsărilor.